Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Allround bloemist

De bloemist voor elke gelegenheid

't Bloemeke allround bloemist

Ben je op zoek naar een bloemist die gespecialiseerd is in het creëren van unieke en persoonlijke bloemcreaties? Bij ‘t Bloemeke kun je mij inhuren als allround bloemist voor al jouw bloem behoeften. Ik bied ondersteuning op locatie bij drukke periodes in jouw winkel of bedrijf. Als je op zoek bent naar een ervaren bloemist voor tijdelijke ondersteuning, dan ben je bij ‘t Bloemeke aan het juiste adres!

Uw allround bloemist voor elke gelegenheid

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van een prachtige bloem decoratie voor iedere gelegenheid. Ook luister ik naar je wensen en geef ik je advies over de beste bloemen en kleuren. Op de gewenste locatie maak ik de mooiste bloemcreaties:
In jouw bloemenwinkelOp evenementenVerjaardagenKerstdecoratieWinkelinrichtingBruiloft

Over Hilde

Ik ben Hilde Kortekaas, eigenares van ’t Bloemeke. Uit het mooie Westland vol met de mooiste bloemen ben ik werkzaam. Mijn vingers gaan jeuken van om met al die mooie bloemen aan de slag te gaan. Ik raak geïnspireerd en zie in gedachten al de bloemstukken voor me die ik ook voor jou kan maken. Als allround bloemist werk ik vanuit mijn atelier, maar ook op de gewenste locatie!'

Heb je mijn hulp nodig? Neem dan gerust contact met mij op!
×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!