Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Corsage

Corsage bruiloft

Corsages zijn een perfecte manier om de bruidegom, de bruid en en de speciale gasten te verrassen met een stijlvolle en unieke touch bij een bruiloft. Ze zijn gemaakt van verschillende soorten bloemen en kunnen een persoonlijke stijl aan een bruiloft toevoegen. Bij ‘t Bloemeke help ik jullie graag bij het vinden van de perfecte corsage voor jouw speciale dag.

Corsage mannen

Corsages zijn een belangrijk onderdeel van een bruiloft. Ze kunnen worden gebruikt om de stijl van de bruiloft te versterken. Bij ‘t Bloemeke worden corsages gemaakt die perfect bij jullie wens en bij de stijl van jouw pak past. Van klassiek tot modern, ik heb de perfecte corsage voor jou als bruidegom. De corsages worden met speciale (zware) magneten vastgemaakt aan de kleding waardoor we geen gaatje hoeven te prikken in kleding.

Neem vandaag nog contact met mij (Hilde) op voor meer informatie over de corsages voor op jouw trouwkleding. Ik sta klaar om je te helpen bij het creëren van unieke bloemdecoratie die het verhaal van jouw speciale gelegenheid vertelt.

Corsage- 't Bloemeke in het Westland
Corsage- 't Bloemeke in het Westland
Corsage- 't Bloemeke in het Westland
×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!