Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland
Bruidsboeket

Een bruidsboeket duur!?

Deze opmerking hoor ik regelmatig bij Bruidsparen. Ja, een bruidsboeket is inderdaad duurder dan een gewoon boeket. Maar hoe kan dit dan? Dit ga ik hieronder uitleggen.

Bruidsboeket gemaakt met veel zorg

Jouw bruidsboeket is niet zomaar wat bloemen wat bij elkaar is gebonden. Nee, jouw bruidsboeket is een kunstwerkje, waar echt aandacht aan besteed is.
Het moet met veel zorg gemaakt worden, zodat het de hele dag mooi blijft. Ool werk ik met de bloemen van het seizoen, die op dat moment mooi geprijsd zijn. Ook hebben bruidsparen specifieke wensen (logisch; het is een belangrijke dag!), waardoor het maken van het boeket net even wat meer tijd kost. Het is immers custom made.

Het beste van het beste!

Bij mij kom je vaak eerst op afspraak. In het gesprek in mijn atelier geef je al je wensen door en ga ik voor je aan de slag. Je kunt mij na het gesprek bij vragen of opmerkingen telefonisch of via mailcontact benaderen. Ik wil graag meedenken en heb daarom vaak veel contact met bruidsparen. Al deze service is vaak inbegrepen in de prijs van het boeket.  

Ga voor kwaliteit

Ieder bruidsboeket is bij mij uniek. Met grote zorg zoek en bestel ik de mooiste bloemen met de beste kwaliteit. De prijs die voor een bruidsboeket dan wordt berekend hangt daar mede vanaf. Maar ook:

– De hoeveelheid soorten bloemen, een trouwboeket bestaande alleen uit Rozen of Anjers is goedkoper dan een veldboeket.
– Bevat het bruidsboeket exclusieve duurdere soorten, denk hierbij aan Stephanotis, Orchideeën, Vanda’s, Eucahris en lelietje-van-daalen
– Maar ook het model van een bruidsboeket. Een biedermeier is nm gemakkelijker te vervaardigen dan een druppel.

Seizoensbloemen in je bruidsboeket

Veel bloemen bloeien niet het hele jaar door. Daarom is het goed om na te gaan welke bloemen bloeien in de maand dat jullie gaan trouwen. Dan weet je meteen welke bloemen je kunt kiezen voor in je bruidsboeket.

Als je bloemen die eigenlijk in een ander jaargetij bloeien, dan komen ze heel vaak uit het buitenland. Dat zorgt er ook voor dat er wat meer kosten worden berekent, dan wanneer je bloemen uitkiest die wel gewoon bloeien in het seizoen waarin jullie trouwen. 

Ik denk dat je, nadat je dit gelezen hebt, wel kan begrijpen waarom een bruidsboeket duurder is dan een bos bloemen.

Wil je ook jouw ‘Droom Bruidsboeket’ bij mij komen bespreken? Neem eens contact op

×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!