Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Het trouwprieel

Het Trouwprieel

Afgelopen twee jaar hoort het prieel echt helemaal bij de trouwceremonie. Het “Ja” woord waar de hele bruiloft om draait: voor bruidsparen het belangrijkste moment. Wat is er mooier dan jullie liefde bezegelen onder een romantisch trouwprieel? De prieelen kunnen worden aangekleed met bloemen, linten of andere accessoires zodat hij past bij het thema en kleur van jullie bruiloft. Het is een superleuke toevoeging aan de styling van iedere bruiloft.

Sommige locaties beschikken zelf al over een prieel, andere bruidsparen vinden het leuk om er zelf een te maken en dan is er natuurlijk ook nog de optie om ze gewoon te huren! Zelf huur ik ze bij mijn vaste styliste Marjoleine. Zij heeft diverse soorten prielen; vierkant, rechthoekig of rond en in diverse materialen.  www.loveyoutothemoonandback.nl

Aankleding prieel

Er zijn heel veel verschillende manieren om een prieel aan te kleden. Standaard voor vaak gekozen voor het gebruik van 1 of meerdere doeken. Maar je kan deze natuurlijk wel op heel veel verschillende manieren over het prieel draperen. Van links naar recht, van voor naar achter, doeken juist diagonaal hangen of alleen om de palen zelf heen draperen.

Voor een superromantisch effect kan je het prieel natuurlijk ook met bloemen versieren. Ook kan je bloemen in combinatie met doeken gebruiken.

Vraag naar de mogelijkheden: hilde@www.old.hetbloemeke.nl

 

 

×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!