Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Hoe gaaf! Verse bloemen op de bruidstaart.

Een trend: Verse bloemen op je bruidstaart.

Veel bruidstaarten hebben bloemen als decoratie. Deze kunnen van marsepein of fondant gemaakt zijn. Maar wat heel hip is, zijn echte bloemen (laten) gebruiken. Dit geeft je taart een extra bijzondere uitstraling.

Bloemen zijn op je bruiloft een must! Ze geven sfeer en kleuren de trouwdag helemaal op. Naast het bruidsboeket en de corsages, kan je ze goed gebruiken om de trouw- of feestlocatie te decoreren. Dit verzorg ik al een tijdje.

Maar wat dit jaar echt een trend is, zijn verse bloemen op je bruidstaart. Het is erg leuk om echte bloemen op je bruidstaart te hebben! Als je voor dezelfde bloemen kiest als in je bruidsboeket en als in je decoratie, creëer een mooie eenheid.

Bruidstaart met echte bloemen

Op een witte taart staan bloemen extra mooi omdat ze goed opvallen. Een bruidstaart met echte bloemen is dan ook vaak simpel, maar stijlvol. Toch kun je ook voor een felgekleurde taart met bloemen kiezen of de bruidstaart extra laten opvallen door een patroontje toe te voegen.

De bruidstaart is een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft. Door in gesprek te gaan met een goede ‘taartenbakker’ en de bloemist, kan je de combinatie maken.

Ik werk veel samen met Daphne van Torta Deliziosa. Zij maakt heerlijke taarten. Samen hebben we al veel bruidstaarten met verse bloemen mogen verzorgen. Hierbij de link van haar site.

×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!