Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Hoi, ken je mij al?

Hoi, ken je mij al? Dat is niet wat ik letterlijk heb gezegd op de Love & Marriage beurs, wat afgelopen weekend plaatsvond in Ahoy. Maar het kwam er natuurlijk wel op neer. Ik had daar namelijk een stand, waar bruidsparen in spe kennis met mij konden maken. Natuurlijk hoop je dan dat je in dat korte moment zoveel mogelijk indruk gemaakt heeft, dat ze je blijven onthouden. Het is vluchtig, en er staan nog meer bloemisten, dus de kans is klein.

Ik heb veel tijd besteed aan de stand. Want de 1e indruk is heel belangrijk. Veel verse bloemen, dat op diverse manieren zijn gebruikt. En als ze heel even bleven staan om te kijken, sprak ik ze aan. Daar kwamen leuke gesprekken uit. En dan een flyer, visitekaartje…Zie ik je misschien gauw weer eens?

Het is de herhaling waardoor ze je gaan herkennen. Van veel bruidsparen heb ik adres gegevens gekregen. De kunst is dan om originele acties te verzinnen waardoor je weer bij ze in het oog springt. En spammen is dan uit den boze!

Aan het eind van het trouwseizoen kan ik echt zeggen of deze beurs een succes is geweest.
Maar door op een trouwbeurs te staan, leren ze mij, als is het kort, wel kennen.

Love&marriagebeurs

×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!