Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Over Hilde

Bloemen zijn mijn passie!

Ik ben Hilde Kortekaas, eigenares van ’t Bloemeke. Ik ben werkzaam vanuit mijn eigen atelier in Naaldwijk, midden in het mooie Westland en tussen de vele bloementelers en de bloemenveiling. Graag laat ik me inspireren door al het moois wat ik om me heen zie: alle geuren, kleuren en mooie vormen en structuren. Mijn vingers gaan daar dan van jeuken om met al die mooie bloemen aan de slag te gaan, ik raak geïnspireerd en zie in gedachten al de bloemstukken voor me die ik ook voor jou kan maken.

Freelance bloemist

Naast mijn eigen bedrijf ben ik ook ​​freelance bloemist. Heb jij een drukke periode of heb je een ondersteuning nodig bij jouw bedrijf? Ik help je graag! Ik stuur je achteraf een factuur voor de gewerkte uren die ik heb gemaakt. Zo helpen we elkaar een beetje beter op weg.

Ik heb nog 2 bedrijven!

Samen met mijn man run ik nog 2 andere bedrijven naast ’t Bloemeke. Hieronder delen wij graag een korte beschrijving van deze 2 bedrijven:

Belevenis op je Bruiloft

www.BelevenisopjeBruiloft.nl

Belevenis op je Bruiloft biedt de perfecte trouwaccessoires voor jullie speciale dag. Op onze website kunnen jullie allerlei prachtige houten accessoires vinden die met de hand gemaakt worden. Van een enveloppendoos tot een gastenboek: alles is mogelijk. Alle trouwaccessoires kunnen voorzien worden van een tekst of lettertype naar keuze, bijvoorbeeld dat van jullie uitnodiging. Dus als jullie gaan trouwen, is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op www.BelevenisopjeBruiloft.nl. Laat je verrassen door de prachtige trouwaccessoires en maak jullie bruiloft nog specialer.

Belevenis thuis

www.belevenis-thuis.nl

Op www.belevenis-thuis.nl vind je verschillende, handgemaakte houten producten voor in en om je huis. Van keukenaccessoires tot items voor de huiskamer, hal, werkkamer, tuin en kinderkamer - alles is mogelijk om jouw huis nog meer bijzonder te maken. Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de mooie producten!
×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!