Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Paasdecoraties; eenvoudig en makkelijk te maken

Pasen staat voor nieuw leven en het begin van het voorjaar. Dit moet uiteraard gevierd worden! En tegenwoordig zijn de Paasdecoraties net zo uitbundig als bij Kerst. Hierbij wat tips en voorbeelden om het extra gezellig te maken!

paastip5

 

Vroeger hadden we met Pasen altijd vrolijke paastakken met gekleurde eitjes erin. Die gekleurde eitjes kocht ik twee jaar terug weer eens, maar dit was het niet helemaal. Onderstaande takken vind ik, ondanks dat ze misschien wat somber zijn, erg gaaf!

 

 

 

 

 

paas-decoraties-3

 

Eieren zijn een goedkope en gemakkelijke manier om je eigen paasdecoratie te maken. Neem       een aantal eieren en spuit ze goud. Wanneer je ze leegmaakt, kun je er ook leuke plantjes en bloemen in zetten.

 

 

 

 

paastip4

 

 

Hoe eenvoudig en supergaaf! Gewoon wat Katjes takken ombinden en klaar!

 

 

 

 

paastip2

 

 

Vul enkele vaasjes met voorjaarsbloemen en plaats deze in een lange, smalle houten bak. Als opvulling leg je er nog wat eieren tussen. Zo is je ontbijt- brunch- of dinertafel leuk aangekleed.

 

 

 

 

 

Maar eenvoudiger kan ook; gewoon wat om Ranonkels in een leeg eierdopje steken en in een vaasje plaatsen. Subtiel, maar heel feestelijk!

paastip1

×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!