Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Rouwbloemen

Bloemen als eerbetoon aan een dierbare

Bij het overlijden van een dierbaar persoon is een bloemstuk een eerbetoon en een teken van waardering. Het is een manier om troost te bieden aan degenen die verdriet hebben. Rouwbloemen geven bijzondere momenten in het leven een extra dimensie, en helpen bij het afscheid nemen. Als je een dierbaar persoon hebt verloren, kunnen rouwbloemen het verschil maken.

Persoonlijk rouwwerk

Uitvaarten krijgen steeds vaker een persoonlijk karakter. Om deze gepersonaliseerde uitvaart te verwezenlijken, verzorg ik het bloemwerk dat bij de overleden persoon past. Daarom gebruik ik graag de lievelingsbloemen en lievelingskleuren van de overledene. 

Wil je meer persoonlijkheid toevoegen, zoals een stuk gereedschap of een item in het rouwstuk? Ook dat is mogelijk. Na afloop krijg je deze als herinnering mee.

rouwwerk- 't Bloemeke in het Westland

Rouwbloemwerk voor nabestaanden

Naast het rouwwerk voor de uitvaart, kan er ook gezorgd worden voor een mooi ‘troost’ boeket voor de nabestaanden. Op deze manier geef je de nabestaande een extra gevoel van dat je voor hen klaarstaat en dat ze naar jou toe kunnen komen als ze ergens mee zitten. Meestal geef je een ‘troost’ boeket een paar dagen na de uitvaart of na het bericht van overlijden.
rouw lint met boodschap- 't Bloemeke in het Westland

Rouwlint met boodschap

Heb je een mooi rouwboeket besteld, maar wil je daar toch een persoonlijke boodschap aan binden? Bestel er dan een prachtig rouwlint bij. De kleur van het lint kun je zelf uitzoeken. Uiteraard kunnen we ook samen kijken naar wat het beste bij je stuk past.

De tekst die jij wilt hebben op het lint mag je zelf bedenken. Als je het lastig vindt om een mooie tekst te bedenken hebben we een aantal voorbeelden op een rijtje gezet:

Rust zachtEen laatste groetDag lieve...Bedankt voor de fijne tijd samenWe zullen je missenVoor altijd in mijn hart

Rouwwerk bestellen

Voor het bestellen kun je mij het beste telefonisch benaderen voor een afspraak bij je thuis, zodat we het in alle rust het kunnen uitzoeken. Ik bezorg binnen 24 uur, ook bij een uitvaartonderneming, crematorium of op het huisadres.

Ik sta voor je klaar!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Ik kom graag langs om in alle rust te adviseren over passend bloemwerk en daarmee bij te dragen aan een waardig en persoonlijk afscheid van jouw/jullie dierbare. Neem gerust contact met mij op via 06-12 24 93 69 of hilde@hetbloemeke.nl.
×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!