Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Verse bloemen in het haar is een sieraad!

De laatste tijd krijg ik steeds meer de vraag van bruiden of het mogelijk is om verse bloemen in het haar te verwerken. Ja, dat is mogelijk! Het is een extra decoratie; een sieraad voor de bruid.

Want hoe mooi is het als je door een haarstyliste je haar laat opsteken en daar een haarcorsage in verwerkt. In deze corsage worden verse bloemen gebruikt die corresponderen met je bruidsboeket en de andere bruidsbloemen.

Het is daarbij belangrijk dat de bloemen wel zo verwerkt zijn, dat ze eenvoudig door de styliste in het haar gestoken kan worden. Dit kan bv op een schuifspeldje, klipspeld of een kammetje. Laat je daarbij adviseren door de bloemist. Als zij een gedegen opleiding hebben gevolgd, kunnen zij dit voor je maken. Eventueel laat je een proef corsage maken, zodat je zeker weet dat dit bij je past. En je haarstyliste kan er ook even mee oefenen.

Maar stel je hebt een sluier. Deze gaat na de ceremony af en heb je wellicht het gevoel ‘kaal’ te zijn. Dan is het ook een leuke optie om dat een mooie haarcorsage te hebben. Laat er dan een maken, die eenvoudig door iemand in je naaste omgeving erin kan plaatsen. Succes verzekerd!

De volgende haarstyliste is bekend met het bevestigen van verse bloemen in het haar:

Cynthia Veenman:  www.cynthiaveenman.nl

 

haarcorsage 2haarcorsage 4  haarcorsage 5

×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!