Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Bloemstylist voor de hele dag, kan dat?

Op jullie trouwdag is alles tot in de puntjes geregeld. Er is een draaiboek gemaakt, jullie ceremonymeester(s) houden dat goed in de gaten, de fotograaf weet wat je belangrijk vindt wat op de foto moet, de locatie verzorgt het perfekte diner, en de DJ hebben jullie de playlist gestuurd. Dus is het niet zo gek dat de bloemiste, of voor jullie dag, bloemstyliste er de hele dag bij is. Bloemen zijn namelijk de sfeermakers op jullie feest.

Over de dag heen kunnen er diverse locaties zijn waar bloemwerk geplaatst wordt. Het begint vaak bij de bruid thuis. Er wordt een trouwboog geplaatst waar de mooiste bloemen aan worden gehangen. Binnen staan er een aantal vazen met bloemen. Daarna rij ik naar de bruidegom, waar het belangrijkste bloemstuk wordt gebracht; het bruidsboeket. Daarbij de bruidegom corsage en de daggastcorsage.

Wanneer er in de kerk wordt getrouwd, kunnen daar op het altaar bloemstukken op sokkels worden geplaatst. Ook het middenpad, waar de bruid met haar vader naar voren loopt, kunnen aan de banken toefjes bloemen in een vaasje met lint gehangen worden. De bloemen kunnen corresponderen met het bruidsboeket, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Vaak blijf ik wachten tot de dienst is afgelopen. Dan ruim ik vliegensvlug al het bloemwerk op en rij gauw naar de trouw- of feestlocatie. Daar kunnen namelijk deze bloemen opnieuw gebruikt worden. De grote bloemstukken op sokkels en de vaasjes worden, in overleg met jullie, geplaatst waar jullie dat willen. Dit scheelt enorm veel aan het bloemwerk!

Dat is dus het voordeel van een bloemstyliste zonder winkel; ik ben op jullie trouwdag flexibel in te zetten. Je hebt in principe alleen met mij te maken. Ik verzorg en ontzorg; ik zorg dat het bloemwerk tot in perfektie er top bij staat en jullie en de ceremoymeesters hebben er geen omkijken naar!

×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!