Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Decoratie trouw/feestlocatie

Unieke en persoonlijke bruidsbloemen

Jullie trouwdag kan er nog sfeervoller en romantischer uitzien met mooie bloemdecoraties en styling. Met mijn jarenlange ervaring in het creëren van unieke bloemdecoraties voor speciale gelegenheden, zorg ik ervoor dat elke trouw- of feestlocatie er perfect uitziet.

Kom alles te weten over bruiloft styling

Naast het bruidsboeket en de corsages kan ‘t Bloemeke ook zorgen voor andere bloemdecoraties, zoals:
Het huis van waaruit de bruid vertrekt (binnen en buiten)Het vervoer: trouwauto en de auto’s van de speciale gastenDecoratie op de trouwlocatie en/of de kerkDe cadeautafel/receptietafelTafelaankleding bij het dinerDe trouwtaartEn natuurlijk de feestlocatie (binnen en buiten)
Zo past de gehele aankleding van jullie bruiloft bij elkaar, wordt het één geheel én hebben jullie of de ceremoniemeesters er op de dag zelf geen omkijken naar.

Ervaren bloemstylisten voor bruiloften

Door mijn achtergrond als styliste weet ik al snel waar bloemen een toegevoegde waarde hebben. Onze aanpak is persoonlijk: ik stel elke klant in staat om een unieke en stijlvolle bloemdecoratie te creëren die helemaal aansluit bij de stijl en sfeer van hun gelegenheid. Regelmatig doe ik styling van bruiloften en ben ik in het bezit van veel accessoires.

Ons team van ervaren bloemstylisten staat klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte bloemdecoratie voor je trouw- of feestlocatie, zodat alles in korte tijd op de dag zelf in orde wordt gemaakt. We werken met de beste kwaliteit bloemen en materialen, zodat je kunt rekenen op opvallende en duurzame bloemdecoratie die je bezoekers zullen verrassen.

Kosten decoraties en styling van de bruiloft

De styling van jullie bruiloft hoeft niet altijd duur te zijn. Vaak kan ik al met wat simpele handgrepen een heel eind komen en wordt het resultaat fantastisch. Vraag vooral naar de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Kom alles te weten over bruiloft styling en bekijk hier de prachtige foto’s voor inspiratie.

Neem vandaag nog contact met mij (Hilde) op voor meer informatie over de bloemdecoratie diensten voor jouw trouw- en feestlocaties. Ik sta klaar om je te helpen bij het creëren van unieke bloemdecoratie die het verhaal van jouw speciale gelegenheid vertelt.
×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!