Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Bruidsbloemen

Bruidsbloemen

Bruidsbloemen zijn een belangrijk onderdeel van elke bruiloft en maken het bruidspaar nog mooier. Bij mij kun je kiezen uit een breed assortiment aan bruidsbloemen, waaronder bruidsboeket, decoratie trouw/feestlocatie, corsage, bloemen op de taart, bloemen voor bruidsmeisjes en bloemen op de auto.

Unieke en persoonlijke bruidsbloemen

Ik begrijp dat het kiezen van het perfecte boeket voor je bruiloft een belangrijke beslissing is. Daarom bied ik persoonlijke service om jou te helpen bij het vinden van de juiste bloemen voor jouw speciale dag. Ik kom bij jou langs en luister naar jullie ideeën en wensen voor het bruidsbloemwerk. Ik stel de goede vragen om daarmee aan de slag te kunnen en jullie te verrassen met het bruidsbloemwerk voor de bruiloft!
Bij ’t Bloemeke ben je aan het juiste adres. Wil jij ook:
Een onvergetelijke dag als je gaat trouwen?Geen omkijken naar de volledige aankleding van de trouwlocatie, het feest, de tafels en de trouwauto?Jouw wensen en persoonlijkheid terug zien in jouw trouwboeket, het boeket van het bruidsmeisje en de corsages?
Ik kan jullie helpen om jullie dag onvergetelijk te maken! Elk moment van de bruiloft voorzien we jou van prachtige bruidsbloemen. Dit creëert een mooie sfeer gedurende de gehele dag.

Werkwijze

1. Afspraak maken

Om de bruidsbloemen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jullie wensen, vind ik het belangrijk om jullie goed te leren kennen. Hiervoor kan ik eventueel bij jullie thuis komen of naar de locatie komen waar de ceremonie of het feest wordt gegeven. Zo kunnen we alvast samen kijken wat jullie wensen zijn.

Hebben jullie speciale wensen voor een kleur? Dan laat ik deze terug komen in alle gewenste bloemstukken. Of zijn jullie gek op een bepaalde bloem? Ik doe mijn best om deze voor jullie in te kopen.

2. Moodboard maken

Na ons gesprek ga ik aan de slag met een moodboard. Alle ideeën worden uitgewerkt op het moodboard, zodat jullie een idee krijgen hoe de aankleding van de bruiloft eruit komt te zien. Jullie wensen worden omgezet tot een prachtig resultaat met een bloemwerk met aanvulling van styling attributen, zoals linten en mooie vaasjes.

3. Bloemen

ls het moodboard naar wens is en de datum vast staat, gaan we aan de slag. Met onze uitgebreide connecties met bloementelers kunnen we bijna elke wens vervullen. Onze verse bloemen zullen zeker bijdragen aan een prachtige bruiloft!

4. De dag van de bruiloft is aangebroken!

De bloemstukken worden door mij gemaakt in mijn atelier in het Westland. Wanneer het bruidsbloemwerk klaar is kan ik de bloemwerken brengen waar jij wilt! Ook de trouwlocatie, trouwauto, het huis waar vanuit getrouwd wordt, de feestzaal, etc. kan ik helemaal naar jullie smaak decoreren. We komen met een team van bloemstylisten die jouw dag onvergetelijk maken. Jullie zorgen voor het ja-woord, wij voor de geurige en kleurrijke sfeer!

Ik ben landelijk werkzaam, dit ook door verschillende samenwerkingen. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk hier de fotogalerij.
×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!