Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Kersttrends 2017

Kersttrends 2017

Het is december en staat de kerst voor de deur. Over enkele dagen kan je de Kerstboom weer opzetten en je huis gezellig maken voor de aankomende feestdagen. Dus hup de decoraties weer uit de kast en je kan je weer gaan uitleven.

Maar wat valt het soms tegen wat je dan in huis hebt. En wat is het dan heerlijk om nieuwe versieringen te kopen!

Hieronder wat tips, tricks & trends voor Kerst 2017:

Kerstballen

Groene kerstballen

De botanische trend zien we veel in het interieur. Ben jij een urban jungle liefhebber? Dan is het natuurlijk helemaal leuk om ook je kerstboom te versieren in deze stijl. Ga voor een kerstboom met kerstballen in verschillende groentinten. Zo past hij helemaal bij je botanische interieur:

groenekerstbal

Kerstballen voor een industrieel interieur

Heb jij een industrieel interieur? Dan kan je ervoor kiezen om je kerstballen erop af te stemmen. Dit jaar zien we veel messing, metaal en hout in de boom. Beton, leer en verweerd hout passen perfect bij een industriële kerst. De koperkleurige kerstballen zijn op zijn retour, dus vervang deze voor een andere bronzen of gouden kerstballen.

Hoe leuk zijn deze kerstboomhangers van goud. Je kunt er zelfs een kaars in doen (wees natuurlijk wel voorzichtig met vuur bij de kerstboom).

Kerstbal-industrial-bloemeke

Klassieke Kerstballen

Rood, bont, kitsch en over de top. Dat mag dit jaar weer, want de klassieke kerstboom staat ook in de kerst trends van 2017. De groene, rode en gouden kerstballen passen hier goed bij. Je kan met de klassieke kerstballen trend eigenlijk weinig fout doen.

kerstklassiekbloemeke klassiekekerstboombloemeke

 

Kerstbomen

De houten Kerstboom

De houten kerstboom is een trend die al een paar jaar terugkomt en ook in 2017 is de houten kerstboom niet weg te denken uit het moderne interieur. Dit is echt gaaf en je hoeft weinig te stofzuigen 😉

houtenkerstboombloemekeHouten decoraties in de boom

Houten accessoires geven je huis een warmer gevoel én het is een van de trends in 2017. Kies jij voor de authentieke kerstboom in je huis? Versier deze dan met houten kerstballen voor een gezellige warme boom!

houtenkerstdecoratiesbloemeke

 

 

×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!