Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland
Backdrop

Maak jullie Bruiloft Ceremonie compleet met een Backdrop

Deze decoratie, de backdrop, mag niet ontbreken op jullie bruiloft! Met een backdrop kan je een bepaalde sfeer aan je bruiloft geven. Want het is een té gekke bruiloft decoratie. Er zijn hiermee zoveel mogelijkheden.

Wat is een backdrop?

Wat is nu eigenlijk precies een backdrop? Een backdrop is een wand of een frame waar je van alles aan kan hangen. Denk bijvoorbeeld aan bloemen, foto’s, linten, kristallen, lampjes, gordijnen, pom poms, jampotjes, lampionnen en zo zijn er nog veel meer opties te verzinnen. Er zijn ontzettend veel verschillende backdrops te creëren. Ook zijn er diverse vormen; het kan rond, vierkant of zes-hoekig zijn.

Backdrop vol bloemen

Je kan er zo veel mee en het naar jullie smaak stijlen. Met bloemen kan je het persoonlijk maken en  een bepaalde sfeer geven. Zo kunnen rozen het heel romantisch maken en kleurrijke wilde bloemen geven het een trendy look. Een backdrop op je bruiloft maakt het plaatje helemaal af. Bovendien geeft het een prachtig effect. Deze kan je met enkele bloemen decoreren maar ook helemaal vol. Alles is mogelijk!

Onze backdrops, Rond, Vierkant of een Hexagon vorm kunnen je mooi versieren met stof en bloemen. De bloemen zijn vaak dezelfde die in het bruidsboeket worden gebruikt. Voor de stof heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor chiffon. Drapeer de stof over je backdrop en versier met bloemen voor een extra mooie backdrop voor je bruiloft. Wil je geen gedrapeerde stof bij je backdrop voor je bruiloft? Dan kun je ook kiezen voor kanten gordijnen, of jute gordijnen.

Onze gewilde en handgemaakte bloemen backdrop is op vele manieren te gebruiken. Zie je jezelf al bij zitten tijdens de ceremonie?

Mogelijkheden backdrops

Backdrops hebben wij in diverse kleuren, vormen en maten. Vraag je als eerste af wat voor een kleur of thema de backdrop moet zijn en waar jullie deze willen plaatsen. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor een romantische buiten bruiloft? Gebruik dan romantische bloemen of linten in pastel tinten. Geven jullie het ja-woord in een zaal die misschien wat donker oogt? Dan kan je kiezen voor witte decoraties met verlichting. Liever een vintage sfeertje? Gebruik dan bijvoorbeeld kanten gordijnen in combinatie met een kroonluchter! Bij elke locatie is er altijd wel iets te verzinnen wat er precies bij past.

Na de ceremonie, kan je de backdrop natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Zet de backdrop bijvoorbeeld achter de dinertafels, bij de photobooth als de achtergrond voor de foto’s. Of plaats het naast de ingang van de feestlocatie. Het is een hele veelzijdige decoratieve manier om een bepaalde sfeer te creëren.

Ben je nog opzoek naar een leuke decoratie voor je bruiloft? Maak dan gebruik van onze backdrops om jouw bruiloft te decoreren.

Neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!