Logo 't Bloemeke- 't Bloemeke in het Westland

Styled Shoots; een uitdaging!

In het voor- en najaar vind ik het altijd erg leuk om met een Styled Shoot mee te doen. Voor degene die niet weten wat een Styled Shoot is, hierbij een korte uitleg:

Tijdens een Wedding Styled Shoot wordt een thema bruiloft in scene gezet. Diverse leveranciers verzorgen dan het produkt / dienst voor deze bruiloft.Er wordt een mooie locatie gezocht waarbij de styliste en de bloemist het in de thema stylen. Ook een dame en heer die de hele dag als model staan. Zij krijgen een trouwjurk en pak, make-up, haarverzorging, sieraden, bruidsboeket en corsage. In diverse poses worden zij op de foto gezet door een bruidsfotograaf en eventueel een videograaf. Daarnaast wordt is er een leverancier voor uitnodigingen/menu kaartjes en vergeet de taart niet. Ook daar wordt aandacht aan besteed.

Maar hoe kom je samen tot het juiste en mooiste resultaat? Van tevoren wordt door een Moodboard gemaakt, waarop men kan zien wat de style en thema is. Aan de hand daarvan gaat ieder deelnemende leverancier zijn produkt of dienst maken of voorbereiden. En dan gaan we de ‘bruiloft’ organiseren!

In een dag wordt de locatie omgetoverd tot een ware bruiloft. Echt gaaf! Alles klopt en er worden fantastische foto’s gemaakt.

Wat is het voordeel van zo’n shoot? Allereerst de foto’s; hiermee kan ik mijn portfolio uitbreidden. Bruidsparen willen graag inspiratie krijgen voor een thema huwelijk, en dan kan ik ze het bloemwerk laten zien wat daarbij past. Het werken met andere leveranciers levert nieuwe contacten op. Het kan samenwerkingen opleveren of doorverwijzingen van bruidsparen die op zoek zijn naar een bepaald produkt / dienst.

Voordat de foto’s worden vrijgegeven, worden ze aangeboden bij diverse trouwsite’s. Zij plaatsen de shoot, als ze de foto’s mooi genoeg vinden. En dat is gratis reclame. Er wordt veel publiciteit aan gegeven. En als het een grote site is, bekijken er veel jonge stellen dit.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt tijdens een Shoot op strand. Zo prachtig! Ze zijn daarom ook geplaatst op de site www.ThePerfektWedding.nl

BloemekeBruidswerk1 BloemekeBruidswerk4

BloemekeStyling7 BloemekeStyling9

Modellen                                      : Kelly en Martijn
Fotografie                                     : Ana Gregoric Wedding Photography
Event planner & Styling            : Love you to the moon and back
Bloemen en bruidsboeket         : ‘t Bloemeke  
Bruidskleding                              : Ministry of Dresses
Kleding bruidegom                     : Pak Oger, schoenen Magnanni
Sieraden bruid                             : Eigen collectie
Sieraden Bruidegom                   : Yris
Tijdelijke tattoo                           : Flash Tattoos
Locatie                                           : Beachclub People

×

't Bloemeke

× Heb je een vraag? App mij!